• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 309
0

۴۴ روستای هدف گردشگری داریم

  • کد خبر : 10357
  • 19 اردیبهشت 1398 - 4:48
۴۴ روستای هدف گردشگری داریم

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه به ظرفیتهایی که درحوزه گردشگری روستایی استان داریم، بنا داریم امسال تعداد روستاهای هدف گردشگری را از ۴۴ روستا به عدد قابل توجهی افزایش دهیم. شکوفه مهدی آبادی با بیان اینکه در سالهای گذشته ۴۴ روستا به عنوان روستاهای هدف گردشگری در استان تصویب شده، تصریح کرد: […]

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه به ظرفیتهایی که درحوزه گردشگری روستایی استان داریم، بنا داریم امسال تعداد روستاهای هدف گردشگری را از ۴۴ روستا به عدد قابل توجهی افزایش دهیم.


شکوفه مهدی آبادی با بیان اینکه در سالهای گذشته ۴۴ روستا به عنوان روستاهای هدف گردشگری در استان تصویب شده، تصریح کرد: خوشبختانه به دلیل ظرفیت زیادی که گردشگری روستایی در استان دارد، علاوه بر این ۴۴ روستا تعدادی روستای دیگر نیز داریم که قابلیت تبدیل شدن به روستای هدف گردشگری دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه امسال در پی توسعه تعداد روستاهای هدف گردشگری استان هستم، در تلاشیم تا با شناسایی دیگر روستاهای دارای ظرفیت گردشگری آنها را نیز به لیست روستاهای هدف گردشگری استان اضافه کنیم.

سرپرست معاونت گردشگری استان روستاهای دارای اقامتگاه های بوم گردی را از جمله این روستاها اعلام کرد و گفت: تاکنون حدود یازده اقامتگاه بوم گردی در استان راه اندازی شده که تنها دو مورد از این اقامتگاه‌ها در روستاهای هدف گردشگری به بهره برداری رسیده‌اند، لذا مابقی این روستاها را نیز به عنوان روستای هدف گردشگری معرفی خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۵۰ متقاضی راه اندازی اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان داریم که حتی اگر یک سوم از این تعداد نیز بتوانند براساس شرایط و آئین نامه های موجود موفق به اخذ مجوز شوند، در آینده ۵۰ روستای دیگر خواهیم داشت که با راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در آنها به روستای هدف گردشگری تبدیل می‌شوند.

مهدی آبادی اضافه کرد: همچنین در برنامه ای که برای توسعه روستاهای هدف گردشگری استان داریم، روستاهایی نیز که دارای "خانه کاشانه" هستند را مورد توجه قرار داده‌ایم.

وی در ادامه به وجود مشکلات زیرساختی در روستاهای هدف گردشگری استان اشاره کرد و گفت: جاده و راه دسترسی نامناسب، عدم وجود سیستم دفع فاضلاب، نبود سیستم روشنایی مناسب در داخل روستا، عدم آنتن دهی و نداشتن سیستم جمع آوری زباله‌ها از مهمترین مشکلاتی است که روستاهای هدف گردشگری استان دارند که باید دستگاه های متولی جهت توسعه گردشگری روستایی استان برای رفع این مشکلات پای کار بیایند.

سرپرست معاونت گردشگری استان تاکید کرد: آنچه که در گردشگری روستایی مربوط به اداره کل میراث فرهنگی استان است، صدور مجوز راه اندازی رستوران‌ها و واحدهای پذیرایی بین راهی، اقامتگاه های بوم گردی و خانه کاشانه ها، تورهای گردشگری و حمل و نقل گردشگران در این روستاهاست که در حال انجام این وظایف هستیم.

 

منبع : ایسنا

لینک کوتاه : http://pavehgasht.ir/?p=10357

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.