• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 308
0

پاوه پس از دالاهو بیشترین برداشت انجیر را در سطح استان دارد

  • کد خبر : 10127
  • 26 آبان 1397 - 9:20
پاوه پس از دالاهو بیشترین برداشت انجیر را در سطح استان دارد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه ، از پیش بینی برداشت بیش از ۶ هزار و ۶۲ تن انجیر در استان تا پایان شهریور خبر داد. رضا زارعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شروع برداشت انجیر از باغات استان از ۱۵ مرداد، گفت: برداشت انجیر از باغات […]

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه ، از پیش بینی برداشت بیش از ۶ هزار و ۶۲ تن انجیر در استان تا پایان شهریور خبر داد.

رضا زارعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شروع برداشت انجیر از باغات استان از ۱۵ مرداد، گفت: برداشت انجیر از باغات استان به طور معمول تا پایان شهریورماه ادامه دارد.

وی سطح زیرکشت باغات انجیر استان را ۷۳۷ هکتار اعلام و تصریح کرد: از این میزان ۷۷٫۵ هکتار غیرمثمر و ۶۵۹٫۵ هکتار باغات مثمر است.

زارعی تصریح کرد: با توجه به برداشت صورت گرفته تا به امروز، پیش بینی می شود تا پایان شهریور بیش از ۶ هزار و ۶۲ تن انجیر از باغات استان برداشت شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه بیشترین برداشت انجیر از باغات دالاهو و پاوه است، گفت: این ۲ شهرستان به ترتیب با ۵۰۱ هکتار و ۱۱۸ هکتار بیشترین سطح باغات انجیر استان را به خود اختصاص داده اند و بعد از آنها شهرستان گیلانغرب با اختلاف زیاد و با ۳۱ هکتار در رتبه بعدی قرار دارد.

زارعی با اشاره به پرورش چهار رقم انجیر در استان، گفت: به ترتیب ارقام منجیفی، شام (انجیر سیاه)، باباملی و ازمیر بیشترین ارقام پرورشی انجیر در استان هستند.

وی از انجیر منجیفی به عنوان اعلاترین رقم انجیر کشور نام برد و افزود: این نوع انجیر هم اکنون در استان های مشهد و تهران با نام انجیر کرمانشاه به فروش می رسد که بسیار هم پرطرفدار است.

زارعی تصریح کرد: این نوع انجیر طلایی رنگ است و قابلیت خشک کردن دارد که در خود استان داخل اتاقک هایی دودی شده و خشک می شود و سپس به استان های دیگر ارسال می شود.

۴۰ هزار و ۶۶ هکتار باغ مدرن و سنتی در استان کرمانشاه وجود دارد که از این میزان ۳۳ هزار و ۵۰۰ هکتار بارور است و سالانه ۳۰۰ هزار تن انواع محصولات از این باغات تولید می شود.

کرمانشاه ۹۴۶ هزار و ۸۷۱ هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم دارد که سالانه بیش از چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود.

انگور، انجیر، سیب، گیلاس، خرما، مرکبات، زیتون و گردو عمده محصولات باغی استان کرمانشاه است.

 

منبع : پاوه پرس

لینک کوتاه : http://pavehgasht.ir/?p=10127

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.