ایده پور در نشست هم اندیشی با مردم روستای آریت ازتوابع بخش باینگان ،بخشدار این بخش وجمعی از مسئولان شهرستان پاوه با اشاره به توسعه صنعت گردشگری در شهرستان پاوه گفت
نقش سد داریان واحداث راه ارتباطی روستای هجیج با تعدای زیادی تونل زیبا بعد سالهای متمادی توانست ارتباط دو استان کرمانشاه وکردستان را برقرار و شهرستان پاوه را برای همیشه از بن بست خارج کند .
فرمادار پاوه افزود: نقش رسانه های شهرستان از جمله نمایندگی صدا وسیما در شهرستان و (سایت های سلام پاوه ، پاوه پرس و دیگر سایتهای محلی از جمله هزار ماسوله ، ده نگ نوریاو و کومه کال ) در معرفی جاذبه های منطقه وفراخواندن گردشگران به این شهرستان بسیار مهم وحائز اهمیت بوده است .
ایده پور در ادامه به آیتم های توسعه در روستا اشاره کرد وگفت: آب ،برق ، راه ، مدرسه ، بهداشت از جمله آیتم های توسعه در روستا هستند که روستای آریت علاوه بر این آیتم ها گاز و مشارکت بی نظر مردم را هم در خود دارد .
فرماندار پاوه افزود در خیلی ازروستاهای ما این پنج ایتم توسعه وجود دارد اما مردم رضایت مندی ندارند ودلیل آن نداشتن شغل ودرآمد است نه مسائل امنیتی وسیاسی .
وی روستای آریت را به دلیل مشارکت بالای مردم واشتیاق جوانان آن به تولید را روستایی پیشرو دانست واظهار امیدواری نمود: با احداث تعاونی دامداری در این روستا گامی ارزنده در رزمینه تولید واشتغال در منطقه برداشته شود واین ورستا به عنوان الگوی تولید واتشغال به دیگر نقاط استان وحتی کشور معرفی شود .
فرماندار پاوه از دستگاههای اجرایی مرتبط با این موضوع درخواست نمود: با تمام توان مردم روستا را در ایجاد این تعاونی که بطور قطع ویقین یک برند برای منطقه اورامانات واستان خواهد بود همراهی وهمکاری کنند .
در ابتدای این نشست بخشدار باینگان با بیان اینکه مردم بخش باینگان مشارکت پذیرترین مردم در سطح شهرستان در زمینه های مختلف هستند گفت: این بخش ظرفیتهای بسیار متعددی برای توسعه کل شهرستان دارد
محمد هادی زامیاد افزود : این بخش در حوزه گردشگری قابلیتها وظرفیتهای بسیار قدرتمنمدی دارد در حوزه تورسیم مذهبی ( وجود سه نسخه قرآن خطی مربوط به بیش از ۵۰۰ الی ۶۰۰ سال پیش ) ، اکو توریست (منطقه حفاظت شده بوزین ومره خیل با داشتن گونه های متعدد گیاهی وجانوری ) و جاذبه های طبیعی مناطق ییلاقی شویسر ، گرده ، ویراش ، سردانی ، وزه پوچ ومهر وسرای سنگی خالو حسین در منطقه زیبای میگوره واقع در شهر بانه وره ، صنایع دستی و محصولات باغی و دامی ارگانیک از جمله این ظرفیتها است .
بخشدار باینگان افزود: روستای آریت حدود ۳۰ درصد از پروتئین ولبنیات شهرستان پاوه را در حال حاضر تأمین میکند
در ابتدای این نشست دهیار روستای آریت با قدردانی از توجه مسئولان شهرستان .در رأس آنها فرماندار شهرستان گفت: خدمات دولت ونظام در این روستا ارزنده وقابل توجه دانست وبه همین سبب از مسئولان قدردانی نود .
فتاحی اجرای شبکه آب وفاضلاب ، احداث مخازن ذخیره آب وگاز کشی را از مهمترین این اقدامات عنوان کرد وگفت: مهمترین برنامه وطرح دهیاری با مشارکت مردم احداث پارک کودک وبهسازی شبکه معابر روستا است که مستلزم همکاری وحمایت مسئولان است .
دهیار آریت عزم واراده مردم وبه ویژه جوانان روستا را برای ایجاد تعاونی دامداری در روستا جدی داست وگفت: ان شاءالله با همکاری وجمایت مسئولان این روستا در اینده ای نزدیک به عنوان قطب دامداری وتأمین پروتئین ولبنیات شهرستان ومنطقه تبدیل خواهد شد .
گفتنی است ، پرویز ایده پور فرماندار پاوه در این بازدید با لباس زیبای کوردی حضور یافتند و مورد توجه واستقبال گرم حضار واقع شدند.