برای درست کردن این آش گندم و جو را در دوغ می پزنند و برای طعم دادن به آن از گیاهان معطری مثل گرنه، پونه و کاکوتی استفاده می کنند.
قربانی در «بانهوره»
دشه، الگویی موفق در توسعه روستایی و بازگشت جمعیت است
موزه فرهنگی هورامان احداث میشود
هنرمند سرشناس پاوه پیمان حسنزاده به دیار حق شتافت
سفر معاون معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به پاوه
موانع مالی جهت تکمیل پروژه کنارگذر پاوه برطرف می شود
قانون ساماندهی تجارت مرزی در پایانه شوشمی اجرایی شد
آمادگی پاوه برای میزبانی معاون رئیس جمهور
برای درست کردن این آش گندم و جو را در دوغ می پزنند و برای طعم دادن به آن از گیاهان معطری مثل گرنه، پونه و کاکوتی استفاده می کنند.
برای درست کردن این آش گندم و جو را در دوغ می پزنند و برای طعم دادن به آن از گیاهان معطری مثل گرنه، پونه و کاکوتی استفاده می کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.