تاریخ : پنجشنبه، 6 دي ماه، 1397
موضوع : خوراکی و غذا های محلی

کباب کردی

در کردستان هم مثل بیشتر نقاط ایران هنگام جشن ها و مهمانی ها کباب درست می کنند.



کباب

برای درست کردن این کباب که بیشتر از غذاهای مرسوم عشایر و دامداران است از گوشت بره چند ماهه استفاده می شود. گوشت به قطعات بزرگ تقسیم و بعد سیخ ها بر روی آتش کباب می شوند.


در کردستان هم مثل بیشتر نقاط ایران هنگام جشن ها و مهمانی ها کباب درست می کنند

منبع این مقاله : :پاوه گشت
آدرس این مطلب : http://pavehgasht.ir/51/کباب-کردی/