جمعه، 3 اسفند ماه، 1397

کباب کردی

در کردستان هم مثل بیشتر نقاط ایران هنگام جشن ها و مهمانی ها کباب درست می کنند.



کباب

برای درست کردن این کباب که بیشتر از غذاهای مرسوم عشایر و دامداران است از گوشت بره چند ماهه استفاده می شود. گوشت به قطعات بزرگ تقسیم و بعد سیخ ها بر روی آتش کباب می شوند.



در کردستان هم مثل بیشتر نقاط ایران هنگام جشن ها و مهمانی ها کباب درست می کنند
ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 6 دي ماه، 1397 توسط cafeweb  پرینت

مرتبط باموضوع :

 گیته مژگه یا کولیره مژگه  [ دوشنبه، 19 آذر ماه، 1397 ] 382 مشاهده
 کلوچه نانی  [ چهارشنبه، 19 دي ماه، 1397 ] 126 مشاهده
 غازیاغی (قازیاغَه)  [ پنجشنبه، 27 دي ماه، 1397 ] 242 مشاهده
 ترخینه  [ يكشنبه، 27 آبان ماه، 1397 ] 64 مشاهده
 آش گزنه  [ سه شنبه، 6 آذر ماه، 1397 ] 66 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام شما (ضروری): 
ایمیل شما (ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت