جمعه، 3 اسفند ماه، 1397

خورشت ریواس

کوهستانی بودن کردستان باعث شده که سبزی ها و گیاهان خوراکی ترو تازه زیادی داشته باشد؛ سبزی هایی که مردم به دل کوهستان می زنند آن ها را می چینند و در غذاها استفاده می کنند.



خورشت ریواس

 

یکی از این گیاهان خوشمزه و پرطرفدار ریواس است که خورشت آن از غذاهای محبوب این استان است. برای درست کردن این غذا اول پوست ریواس خام را جدا می کنند و آن را همراه گوشت و پیاز می پزند. برای آن که طعم آن را خوشمزه کنند از طعم دهنده هایی مثل نمک، فلفل، نعناع و جعفری هم استفاده می کنند. این غذا مخصوصا باب سلیقه کسانی است که غذاهای ترش دوست دارند.



کوهستانی بودن کردستان باعث شده که سبزی ها و گیاهان خوراکی ترو تازه زیادی داشته باشد؛ سبزی هایی که مردم به دل کوهستان می زنند آن ها را می چینند و در غذاها استفاده می کنند
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 2 دي ماه، 1397 توسط cafeweb  پرینت

مرتبط باموضوع :

 گیته مژگه یا کولیره مژگه  [ دوشنبه، 19 آذر ماه، 1397 ] 382 مشاهده
 کلوچه نانی  [ چهارشنبه، 19 دي ماه، 1397 ] 126 مشاهده
 غازیاغی (قازیاغَه)  [ پنجشنبه، 27 دي ماه، 1397 ] 242 مشاهده
 غذای محلی شلمین  [ دوشنبه، 28 آبان ماه، 1397 ] 62 مشاهده
 آش گزنه  [ سه شنبه، 6 آذر ماه، 1397 ] 66 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام شما (ضروری): 
ایمیل شما (ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت